Deurbellen draadloos (review)

0
449

Ring deurbellen draadloos

Ring is sowieso het meest populaire en best verkopende merk wat betreft slimme draadloze deurbellen op Coolblue. Deze slimme deurbel wordt geleverd met een ingebouwde accu wat de installatie eenvoudig maakt. Mocht de batterij leeg raken dan krijg je een melding van de slimme draadloze deurbel op je smartphone. Er is geen verplichting om de ingebouwde accu te gebruiken, je kunt natuurlijk ook het stroomnet gebruiken om je Ring deurbel aan te sluiten. Het is zelfs mogelijk om de stroom van je oude deurbel te gebruiken. We kunnen de camera van Ring meer dan goed noemen. Alhoewel er altijd ruimte is voor verbetering. Kristalheldere HD-beelden hoef je niet te verwachten. De audio daarin tegen is zeer zuiver. Het communiceren met je gasten via Ring en je smartphone gaat zeer goed! Natuurlijk heeft Ring ook bewegingsdetectie aan boord, en er is de mogelijkheid om je beelden op te nemen en op te slaan middels de cloud. Dit laatst genoemde kan wel enkel en alleen wanneer je een abonnement bij Ring afsluit. Dit kan per jaar of per maand.

Skybell

Naast het merk Ring is er nog een populair merk als het gaat om draadloze deurbellen, namelijk Skybell. Skybell komt zonder ingebouwde batterij. Voor leken maakt dit de installatie wel aanzienlijk lastiger. De camera vinden wij beter dan bij Ring en heeft een uitstekende HD-kwaliteit. Natuurlijk heeft ook Skybell bewegingsdetectie en tweewegaudio. Het is niet mogelijk om de beelden op te nemen, maar wat wel mogelijk tot de mogelijkheden behoort is het maken van een schermafdruk van je gasten. Dit gebeurt automatisch wanneer er beweging is voor je deur of wanneer er wordt aangebeld. Dit maakt de Skybell dan ook zeer geschikt als anti-inbraaksysteem.

August

Een ander populair alternatief is het merk August. Deze draadloze deurbel heeft: bewegingsdetectie, slaat video’s op en heeft ook nog eens een uitstekende camera. Het nadeel vinden wij de vierkante vorm. Deze maakt het wat lastiger om de draadloze deurbel te installeren op bepaalde deuren. Net zoals bij Skybell heeft August geen ingebouwde accu. Dus ook hier is de installatie daardoor wat moeilijker. Soms zorgt de software van August ook weleens voor problemen. Er wordt gewerkt aan de app dus wij verwachten hier in de toekomst geen grote problemen over.

De 3 beste draadloze deurbellen volgens ons

Er zijn natuurlijk nog veel meer deurbellen maar in onze ogen zijn de Ring, Skybell en August de beste die je kunt kopen. Dit is op basis van de prijs en op basis van de tests die zijn gedaan met deze slimme deurbellen. Ze hebben alle 3 hun plus en minpunten. De app van alle 3 de deurbellen werkt goed en krijgt daarnaast nog eens uitstekende support. Als we kijken naar de camera dan is deze van de Ring het minst helder en scherp. Maar Ring heeft met de Pro-versie (279 euro) weer de beste camera. Audio is op alle 3 de slimme deurbellen gelijkwaardig.

Waar ben jij naar op zoek in een slimme deurbel?

Het gaat er dus vooral om wat je zelf belangrijk vindt bij het maken van een keuze voor een slimme deurbel. Wil jij je complete huis slimmer maken? Kies dan voor de August! Dit bedrijf heeft namelijk ook de August Smart Lock waarmee je een (voor)deur kunt openen en sluiten via je smartphone! En dit alles zonder tussenkomst van sleutels. Bij Skybell is het dan weer zo dat dit merk uitstekend is voor het weren van inbrekers. Dit door de schermafdruk. We kunnen Ring het beste zien als een zeer slimme intercom.

Segment wat aan de onderkant zit

Mocht het zijn dat je liever zoekt in een lager prijssegment dan zijn de Zmodo Greet en de Vuebell mogelijk iets voor je. Met prijskaartjes van 80 en 110 dollar zijn ze zeer toegankelijk. In Nederland zijn er helaas amper winkels die deze deurbellen verkopen. Ring is eigenlijk de enige bewezen goede deurbel die je vrijwel overal kunt kopen in Nederland. De goedkopere merken zul je zelf moeten importen. In Nederland zijn wel goedkopere merken te koop, veelal uit China maar de kwaliteit en de ondersteuning hiervan is veel minder over bekend dan bij de grote 3 die we beschreven hebben. Om die reden raden wij Ring, Skybell en August aan als de beste merken in de deurbellen draadloos categorie!

1. Ring video doorbell 4

Deze Ring video doorbell 4 kunnen we met recht een slimme deurbel noemen! Hij laat namelijk ook zien wat er gebeurde voor een bewegingsdetectie. Dat doet hij door beeldmateriaal in kleur te bewaren tot wel 4 seconden eerder. Dit geeft je dan de nodige extra informatie. De deurbel werkt op een oplaadbare batterij, dus installatie kan overal plaats vinden! Deze batterij gaat ook nog eens langer mee dan bij andere Ring modellen! Bewegingszones kun je makkelijk instellen, en je kunt ook zelf bepalen wanneer je bewegingsmeldingen wilt ontvangen. Met de Ring app kun je communiceren met bezoekers die voor je deur staan. De bewegingsdetectie is tot 1,5 meter voor je deur in te stellen. Om bewaarde beelden in de Cloud op te kunnen slaan die je een abonnement te hebben. Deze Ring deurbel is volgens ons ook de onbetwiste nummer 1 in de lijst deurbellen draadloos.

Pluspunten

+ Dual-band WIFI zorgt voor weinig tot geen verbindingsproblemen

+ Bij een bewegingsdetectie tussen de 1,5 en 9 meter krijg je een melding via de app, ook in het donker

+ Je kunt de deurbel draadloos instellen of aansluiten op de huidige bedrading

+ Batterij gaat langer mee dan bij andere Ring modellen

Minpunten

Om beelden op te slaan dien je een abonnement te hebben

Monteur is wel vereist bij de aansluiting van deze deurbel

2. Eufy by Anker Eufycam 2 3-Pack + video doorbell battery

Deze set van Eufycam bevat 3 camera’s waarmee je jouw huis van voor tot achter beveiligd. Alles in deze set werkt volledig draadloos, wat jou de vrijheid geeft om de camera’s te positioneren waar je maar wilt. De Eufycam beschikt over een verbeterde nachtvisie en bewegingssensor. Voor de camera’s geldt zelfs dat je er een jaar mee vooruit kunt zonder ze op te hoeven laden. Het voordeel is dat je hier dus geen abonnement nodig hebt om de beelden terug te kunnen kijken. In de camera zit een sensor die mensen herkent, dus zal hij niet onnodig filmen wanneer er een hond of kat door het beeld loopt. Via de app kun je direct communiceren met de mensen die voor je deur staan. De camera’s en de deurbel koppel je met de Apple HomeKit, Alexa of Google Assistant en je kunt hem dan bedienen met je eigen stom. Kortom: deze Eufy deurbel staat niet voor niets op plek 2 in onze top 5 lijst deurbellen draadloos.

Pluspunten

+ Geen abonnement nodig omdat de camera’s en de deurbel beelden lokaal opslaan

+ Krachtigste magneet: je camera kun je dus overal plaatsen waar je maar wilt

+ De camera herkent mensen en filmt dus niet onnodig bij dieren

Minpunten

De batterij gaat achteruit als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt

3. Ring video doorbell 3

Met deze Ring Video Doorbell 3 die onze top 3 compleet maakt in de top 5 lijst deurbellen draadloos, kun je vanaf iedere locatie contact maken met de mensen die voor je deur staan.Dat is wel een fijne gedachte! Je kunt deze slimme deurbel draadloos bij je voordeur plaatsen. Als je wilt is er ook de mogelijkheid om hem berdraad aan te sluiten. Mocht je de deurbel draadloos gaan gebruiken dan kun je de accu gemakkelijk verwijderen wanneer hij opgeladen dient te worden. Als er iemand langs de deurbel loopt of aanbelt dan verschijnt er een melding op je mobiele telefoon. De Ring app zorgt ervoor dat je kunt communiceren met de bezoekers. Er zit ook een close-up functie op deze deurbel. Deze is in te stellen tot op 1,5 meter voor je deur. De deurbel gebruikt dual-band wifi en dit zorgt ervoor dat het signaal minder snel wegvalt dan bij andere Ring deurbellen. Wat ook zeer fijn is, is dat je met de full hd beeldkwaliteit met nachtvisie ook in de nacht ziet wat er zich voor je deur afspeelt. Let wel op dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om alle opties te kunnen gebruiken. Denk hierbij aan het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost 3,99 euro per maand! Met de Ring deurbel krijgt u zeker waar voor uw geld.

Pluspunten

+ Dankzij dual-band wifi is de kans op verbindingsproblemen met het internet zeer klein

+ Bij een bewegingsdetectie van 1,5 tot 9 meter krijg je een melding via de app, ook in het donker

+ De deurbel is zowel op de huidige bedrading als draadloos te installeren

Minpunten

Je hebt een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig om deze deurbel te gebruiken, met een wifi booster creëer je een sterk wifi netwerk bij je deurbel

Het is alleen mogelijk om beelden op te slaan en te delen in combinatie met een Ring Protect abonnement

4. Ring video doorbell pro 2 plugin

Wil je met een veilig gevoel van huis? Of weten wie er onverwachts voor je deur staat? Dan is de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin iets voor jou! Deze Ring deurbel staat op de 4e plek in onze top 5 lijst deurbellen draadloos. Je sluit deze deurbel met een meegeleverde stekker gewoon aan op je eigen stopcontact. Installeren is dus een fluitje van een cent! De beelden die worden opgenomen zijn in HD kwaliteit (1536p). Met de verticale kijkhoek is het mogelijk om je bezoekers voor de deur van top tot teen te kunnen bekijken. Hij beschikt ook over 3D bewegingsdetectie. Daarmee neemt hij afstand, snelheid en grootte waar. De beelden die je dan te zien krijgt zijn ook zeer nauwkeurig te noemen. Op je Ring Protect App kun je dit alles live volgen op afstand. Als je een Ring Protect abonnement hebt kun je de beelden opslaan en terug kijken in de Cloud.

Pluspunten

+ Bewegingsdetectie, daardoor nauwkeurige beelden

+ Grote kijkhoek

+ Makkelijk op gewoon stopcontact aan te sluiten

Minpunten

Je kunt alleen beelden opslaan en te delen met een Ring Protect abonnement

5. Arlo wire free video doorbell wit

Deze Arlo Wire Free Video Doorbell Wit is een slimme deurbel en sluit de top 5 af in het rijtje deurbellen draadloos. Hij beschikt over een camera die je voordeur bewaakt. Mocht er iemand aanbellen, dan start de deurbel direct een videogesprek met jouw telefoon. Als je activiteitenzones instelt en iemand komt daar binnen zal je ook een notificatie ontvangen op je smartphone. Omdat de deurbel op een accu werkt kun je hem overal plaatsen! Ook is de installatie makkelijker dan bij een bedraad model. Middels de app sta je bezoekers te woord. Daarnaast kun je ook zoals bij je voicemail een standaard bericht inspreken. De sirene moet de ongewenste bezoekers voor je deur afschrikken! Mocht je beelden willen terug kijken of opslaan heb je een abonnement nodig. De eerste 3 maanden is deze gratis!

Pluspunten

+ Draadloos dus makkelijk aan te sluiten

+ Prijs

+ Meldingen bij bewegingen ook in het donker

+ Grote kijkhoek dus je kunt meer zien

Minpunten

Sterk WIFI signaal nodig bij je voordeur om hem goed te laten werken

Abonnement nodig om de deurbel volledig te kunnen gebruiken

Batterij gaat 3 tot 6 maanden mee bij intensief gebruik is dit korter

Bekijk beste prijs!

bcc.nl
coolblue.nl

Bekijk beste prijs!

bol.com
blokker.nl