Miele vaatwasser inbouw

0
104
Miele vaatwasser inbouw

Miele is een van de meest gerenommeerde merken van huishoudelijke apparatuur ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1899 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd voor het produceren van hoogwaardige apparatuur van de hoogste kwaliteit. Het merk is vooral bekend om zijn wasmachines, stofzuigers en koelkasten, maar Miele produceert ook hoogwaardige vaatwassers inbouw.

In dit artikel zullen we ons concentreren op de Miele vaatwasser inbouw, waarbij we verschillende aspecten van deze apparaten bespreken, zoals de kenmerken, de voordelen, de nadelen en de beste modellen op de markt.

Top 5 beste Miele vaatwassers inbouw

 1. Miele G 7472 SC Vi AutoDos

De Miele G 7472 SC Vi AutoDos is een inbouw vaatwasser die is ontworpen om uitstekende prestaties te leveren en het afwassen van uw vaat zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste kenmerken van deze vaatwasser.

Voordelen

+ AutoDos: Een van de belangrijkste kenmerken van de Miele G 7472 SC Vi AutoDos is de AutoDos-functie, die automatisch de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel toevoegt aan elke wasbeurt. Dit zorgt voor een optimale reiniging en bespaart u tijd en moeite bij het meten en toevoegen van reinigingsmiddelen.

+ Perfect GlassCare: De Perfect GlassCare-functie van deze vaatwasser is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw glazen en serviesgoed onbeschadigd blijven tijdens het wassen. Dit komt door de zachte behandeling en optimale reiniging van uw glazen en serviesgoed.

+ Flexibele indeling: De Miele G 7472 SC Vi AutoDos heeft een flexibele indeling, waardoor u de binnenkant van de vaatwasser kunt aanpassen aan uw behoeften. Dit maakt het gemakkelijker om grote en onhandige items zoals potten en pannen te wassen.

+ Stil en energiezuinig: Deze vaatwasser is ontworpen om stil en energiezuinig te zijn tijdens het gebruik. Het heeft een geluidsniveau van slechts 44 dB en is voorzien van de EcoTech-warmteterugwinningstechnologie, waardoor water en energie worden bespaard.

+ Intuïtieve bediening: De Miele G 7472 SC Vi AutoDos heeft een intuïtieve bediening met een duidelijk display en eenvoudig te gebruiken knoppen. Het apparaat heeft ook een ComfortClose-deursluiting, waardoor de deur zachtjes sluit zonder geluid.

+ Veiligheid: De Miele G 7472 SC Vi AutoDos is uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties, zoals een waterbeveiligingssysteem en kinderslot.

Nadelen

De vaatwasser geeft niet met een vloerprojectie aan hoelang het nog duurt voor het programma is afgelopen.

Kortom, de Miele G 7472 SC Vi AutoDos is een hoogwaardige inbouw vaatwasser die is ontworpen om uitstekende prestaties te leveren en het afwassen van uw vaat zo gemakkelijk mogelijk te maken. De AutoDos-functie, Perfect GlassCare en flexibele indeling maken deze vaatwasser een uitstekende keuze voor gezinnen en huishoudens van alle maten.

2. Miele G 7277 SC Vi XXL

De Miele G 7277 SC Vi XXL is een inbouw vaatwasser van Miele die is ontworpen om grote hoeveelheden serviesgoed in één keer te wassen. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste kenmerken van deze vaatwasser.

Voordelen

+ XXL-capaciteit: De Miele G 7277 SC Vi XXL heeft een grote capaciteit van 14 couverts, waardoor u grote hoeveelheden serviesgoed in één keer kunt wassen. Dit is ideaal voor grotere huishoudens of voor het entertainen van gasten.

+ 3D MultiFlex-lade: Deze vaatwasser is uitgerust met een 3D MultiFlex-lade, die u de mogelijkheid geeft om de binnenkant van de vaatwasser aan te passen aan uw behoeften. Hierdoor kunt u grote en onhandige items zoals pannen en borden gemakkelijker kwijt in de vaatwasser.

+ QuickPowerWash: De QuickPowerWash-functie van de Miele G 7277 SC Vi XXL zorgt ervoor dat uw vaat snel en grondig wordt gereinigd. Dit programma is ontworpen om uw vaat in slechts 58 minuten schoon te maken, zodat u meer tijd overhoudt voor andere dingen.

+ Perfect GlassCare: De Perfect GlassCare-functie van deze vaatwasser is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw glazen en serviesgoed onbeschadigd blijven tijdens het wassen. Dit komt door de zachte behandeling en optimale reiniging van uw glazen en serviesgoed.

+ Stil en energiezuinig: De Miele G 7277 SC Vi XXL is ontworpen om stil en energiezuinig te zijn tijdens het gebruik. Het heeft een geluidsniveau van slechts 44 dB en is voorzien van de EcoTech-warmteterugwinningstechnologie, waardoor water en energie worden bespaard.

+ Intuïtieve bediening: De Miele G 7277 SC Vi XXL heeft een intuïtieve bediening met een duidelijk display en eenvoudig te gebruiken knoppen. Het apparaat heeft ook een ComfortClose-deursluiting, waardoor de deur zachtjes sluit zonder geluid.

Nadelen

De vaatwasser geeft niet met een vloerprojectie aan hoelang het nog duurt voor het programma is afgelopen.

Kortom, de Miele G 7277 SC Vi XXL is een hoogwaardige inbouw vaatwasser die is ontworpen om grote hoeveelheden serviesgoed in één keer te wassen. De QuickPowerWash-functie, XXL-capaciteit en 3D MultiFlex-lade maken deze vaatwasser een uitstekende keuze voor gezinnen en huishoudens van alle maten. De Perfect GlassCare-functie, stil en energiezuinig ontwerp, en intuïtieve bediening maken deze vaatwasser een betrouwbare en handige keuze voor uw keuken.

3. Miele G 7272 SC Vi

De Miele G 7272 SC Vi is een inbouw vaatwasser die is ontworpen om uitstekende prestaties te leveren en het afwassen van uw vaat zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste kenmerken van deze vaatwasser.

Voordelen

+ Flexibele indeling: De Miele G 7272 SC Vi heeft een flexibele indeling, waardoor u de binnenkant van de vaatwasser kunt aanpassen aan uw behoeften. Dit maakt het gemakkelijker om grote en onhandige items zoals potten en pannen te wassen.

+ QuickPowerWash: De QuickPowerWash-functie van deze vaatwasser is ontworpen om uw vaat snel en grondig te reinigen. Dit programma reinigt uw vaat in slechts 58 minuten, zodat u meer tijd overhoudt voor andere dingen.

+ Perfect GlassCare: De Perfect GlassCare-functie van de Miele G 7272 SC Vi is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw glazen en serviesgoed onbeschadigd blijven tijdens het wassen. Dit komt door de zachte behandeling en optimale reiniging van uw glazen en serviesgoed.

+ Stil en energiezuinig: De Miele G 7272 SC Vi is ontworpen om stil en energiezuinig te zijn tijdens het gebruik. Het heeft een geluidsniveau van slechts 44 dB en is voorzien van de EcoTech-warmteterugwinningstechnologie, waardoor water en energie worden bespaard.

+ Intuïtieve bediening: De Miele G 7272 SC Vi heeft een intuïtieve bediening met een duidelijk display en eenvoudig te gebruiken knoppen. Het apparaat heeft ook een ComfortClose-deursluiting, waardoor de deur zachtjes sluit zonder geluid.

+ Veiligheid: De Miele G 7272 SC Vi is uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties, zoals een waterbeveiligingssysteem en kinderslot.

Nadelen

De vaatwasser geeft niet met een vloerprojectie aan hoelang het nog duurt voor het programma is afgelopen.

Kortom, de Miele G 7272 SC Vi is een hoogwaardige inbouw vaatwasser die uitstekende prestaties levert en gemakkelijk te gebruiken is. De flexibele indeling, QuickPowerWash en Perfect GlassCare-functies maken deze vaatwasser een uitstekende keuze voor gezinnen en huishoudens van alle maten. De stilte, energiezuinigheid, intuïtieve bediening en veiligheidsfuncties maken deze vaatwasser een betrouwbare en handige keuze voor uw keuken.

4. Miele G 7222 SCU CLST

De Miele G 7222 SCU CLST is een inbouw vaatwasser die uitstekende prestaties levert en is ontworpen om uw vaat zo gemakkelijk mogelijk te wassen. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste kenmerken van deze vaatwasser.

Voordelen

+ Flexibele indeling: De Miele G 7222 SCU CLST heeft een flexibele indeling, waardoor u de binnenkant van de vaatwasser kunt aanpassen aan uw behoeften. Dit maakt het gemakkelijker om grote en onhandige items zoals potten en pannen te wassen.

+ AutoSensor: De AutoSensor-functie van deze vaatwasser is ontworpen om automatisch de optimale instellingen te selecteren voor elke wasbeurt, waardoor het afwassen van uw vaat nog gemakkelijker wordt.

+ Perfect GlassCare: De Perfect GlassCare-functie van de Miele G 7222 SCU CLST is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw glazen en serviesgoed onbeschadigd blijven tijdens het wassen. Dit komt door de zachte behandeling en optimale reiniging van uw glazen en serviesgoed.

+ Stil en energiezuinig: De Miele G 7222 SCU CLST is ontworpen om stil en energiezuinig te zijn tijdens het gebruik. Het heeft een geluidsniveau van slechts 44 dB en is voorzien van de EcoTech-warmteterugwinningstechnologie, waardoor water en energie worden bespaard.

+ Intuïtieve bediening: De Miele G 7222 SCU CLST heeft een intuïtieve bediening met een duidelijk display en eenvoudig te gebruiken knoppen. Het apparaat heeft ook een ComfortClose-deursluiting, waardoor de deur zachtjes sluit zonder geluid.

+ Veiligheid: De Miele G 7222 SCU CLST is uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties, zoals een waterbeveiligingssysteem en kinderslot.

Nadelen

Heeft geen behoedzaam programma om je glaswerk te beschermen.

Kortom, de Miele G 7222 SCU CLST is een hoogwaardige inbouw vaatwasser die uitstekende prestaties levert en gemakkelijk te gebruiken is. De flexibele indeling, AutoSensor en Perfect GlassCare-functies maken deze vaatwasser een uitstekende keuze voor gezinnen en huishoudens van alle maten. De stilte, energiezuinigheid, intuïtieve bediening en veiligheidsfuncties maken deze vaatwasser een betrouwbare en handige keuze voor uw keuken.

5. Miele G 5272 SC Vi

De Miele G 5272 SC Vi is een inbouw vaatwasser die uitstekende prestaties levert en ontworpen is om het afwassen van uw vaat zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste kenmerken van deze vaatwasser.

Voordelen

+ Flexibele indeling: De Miele G 5272 SC Vi heeft een flexibele indeling, waardoor u de binnenkant van de vaatwasser kunt aanpassen aan uw behoeften. Dit maakt het gemakkelijker om grote en onhandige items zoals potten en pannen te wassen.

+ AutoSensor: De AutoSensor-functie van deze vaatwasser is ontworpen om automatisch de optimale instellingen te selecteren voor elke wasbeurt, waardoor het afwassen van uw vaat nog gemakkelijker wordt.

+ ComfortClose: De ComfortClose-deursluiting van de Miele G 5272 SC Vi zorgt ervoor dat de deur zachtjes sluit zonder geluid, wat handig is als u laat op de avond de vaatwasser wilt gebruiken.

+ Stil en energiezuinig: De Miele G 5272 SC Vi is ontworpen om stil en energiezuinig te zijn tijdens het gebruik. Het heeft een geluidsniveau van slechts 44 dB en is voorzien van de EcoTech-warmteterugwinningstechnologie, waardoor water en energie worden bespaard.

+ Intuïtieve bediening: De Miele G 5272 SC Vi heeft een intuïtieve bediening met een duidelijk display en eenvoudig te gebruiken knoppen.

+ Veiligheid: De Miele G 5272 SC Vi is uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties, zoals een waterbeveiligingssysteem en kinderslot.

Nadelen

Met een geluidsniveau van 45 decibel maakt deze vaatwasser meer geluid dan vergelijkbare vaatwassers.
De vaatwasser geeft niet aan hoelang het nog duurt voor het programma is afgelopen.

Kortom, de Miele G 5272 SC Vi is een hoogwaardige inbouw vaatwasser die uitstekende prestaties levert en gemakkelijk te gebruiken is. De flexibele indeling, AutoSensor en ComfortClose-functies maken deze vaatwasser een uitstekende keuze voor gezinnen en huishoudens van alle maten. De stilte, energiezuinigheid, intuïtieve bediening en veiligheidsfuncties maken deze vaatwasser een betrouwbare en handige keuze voor uw keuken.

Toch liever een andere Miele vaatwasser inbouw? Kijk dan hier voor een overzicht van alle beschikbare modellen.

Kenmerken van een Miele vaatwasser inbouw

Een Miele vaatwasser inbouw staat bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze zijn ontworpen om jarenlang probleemloos te werken en zijn uitgerust met verschillende functies en technologieën die het gebruiksgemak en de prestaties verbeteren.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van een Miele vaatwasser inbouw zijn onder meer:

 1. Perfect GlassCare: Miele vaatwassers inbouw zijn uitgerust met de Perfect GlassCare-functie, die is ontworpen om ervoor te zorgen dat glazen en ander serviesgoed altijd schoon en onbeschadigd uit de vaatwasser komen. De functie omvat speciale glasprogramma’s en het gebruik van zacht water om kalkaanslag op glazen te voorkomen.
 2. Flexibele indeling: Miele vaatwassers inbouw hebben een flexibele indeling, waardoor u de binnenkant van de vaatwasser kunt aanpassen aan uw behoeften. Dit maakt het gemakkelijker om grote en onhandige items zoals potten en pannen te wassen.
 3. Automatische beladingsherkenning: Miele vaatwassers inbouw zijn uitgerust met automatische beladingsherkenning, waardoor de hoeveelheid water en energie die wordt gebruikt automatisch wordt aangepast aan de hoeveelheid serviesgoed die wordt gewassen. Dit helpt om water en energie te besparen en uw energierekening laag te houden.
 4. EcoTech-warmteterugwinning: Miele vaatwassers inbouw zijn voorzien van EcoTech-warmteterugwinning, die de warmte die vrijkomt tijdens het wassen gebruikt om het koude water te verwarmen dat de vaatwasser binnenkomt. Dit helpt om energie te besparen en de prestaties van de vaatwasser te verbeteren.
 5. Silence-technologie: Miele vaatwassers inbouw zijn ontworpen om stil te zijn tijdens het gebruik. De Silence-technologie vermindert het geluidsniveau van de vaatwasser tot een minimum, zodat u kunt genieten van een rustige omgeving terwijl de vaatwasser werkt.

Voordelen van Miele vaatwassers inbouw

Een Miele vaatwasser inbouw biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere merken van vaatwassers. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste voordelen van deze apparaten:

 1. Hoge kwaliteit en duurzaamheid: Miele vaatwassers inbouw zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang probleemloos te werken. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, wat betekent dat u kunt vertrouwen op uw Miele vaatwasser om uw servies schoon te houden, jaar na jaar.
 2. Flexibele indeling: Miele vaatwassers inbouw hebben een flexibele indeling, wat betekent dat u de binnenkant van de vaatwasser kunt aanpassen aan uw behoeften. Dit maakt het gemakkelijker om grote en onhandige items zoals potten en pannen te wassen.
 3. Uitstekende reinigingsprestaties: Miele vaatwassers inbouw zijn ontworpen om uitstekende reinigingsprestaties te leveren. Ze zijn uitgerust met verschillende functies en technologieën die helpen om uw serviesgoed grondig te reinigen en te desinfecteren.
 4. Energie-efficiëntie: Miele vaatwassers inbouw zijn zeer energie-efficiënt en kunnen u helpen om geld te besparen op uw energierekening. Ze zijn uitgerust met verschillende functies en technologieën die helpen om water en energie te besparen, zoals automatische beladingsherkenning, EcoTech-warmteterugwinning en energiebesparende programma’s.
 5. Stil en rustig: Miele vaatwassers inbouw zijn ontworpen om stil te zijn tijdens het gebruik. De Silence-technologie vermindert het geluidsniveau van de vaatwasser tot een minimum, zodat u kunt genieten van een rustige omgeving terwijl de vaatwasser werkt.
 6. Garantie en ondersteuning: Miele biedt uitstekende garantie- en ondersteuningsdiensten voor haar vaatwassers inbouw. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op Miele om eventuele problemen met uw vaatwasser snel en efficiënt op te lossen.

Nadelen van een Miele vaatwasser inbouw

Hoewel een Miele vaatwasser inbouw over het algemeen bekend staat om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, zijn er toch enkele nadelen die u moet overwegen voordat u besluit om een Miele vaatwasser inbouw aan te schaffen. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste nadelen van deze apparaten:

 1. Kostprijs: Miele vaatwassers inbouw zijn over het algemeen duurder dan andere merken van vaatwassers. Dit komt voornamelijk door de hoge kwaliteit van de apparaten en de lange levensduur. Als u een Miele vaatwasser inbouw wilt kopen, moet u dus bereid zijn om meer te betalen dan voor andere merken van vaatwassers.
 2. Beperkte keuze in modellen: Miele biedt minder keuze in modellen van vaatwassers inbouw dan sommige andere merken. Dit kan betekenen dat u minder opties heeft om uit te kiezen bij het zoeken naar de perfecte vaatwasser inbouw voor uw keuken.
 3. Beperkte beschikbaarheid van onderdelen en reparaties: Miele is een premium merk van huishoudelijke apparatuur en de onderdelen en reparaties kunnen duur zijn. Bovendien zijn de onderdelen en reparaties soms niet gemakkelijk verkrijgbaar, wat kan betekenen dat u lang moet wachten op reparaties of vervangingen.
 4. Geen goedkopere instapmodellen: Miele biedt geen goedkopere instapmodellen van vaatwassers inbouw, wat betekent dat als u een beperkt budget heeft, u misschien geen Miele vaatwasser inbouw kunt veroorloven.
 5. Niet altijd geschikt voor kleine keukens: Miele vaatwassers inbouw zijn over het algemeen groter dan sommige andere merken van vaatwassers, wat betekent dat ze niet altijd geschikt zijn voor kleine keukens met beperkte ruimte.

Hoewel deze nadelen enige overweging vereisen, wegen ze over het algemeen niet op tegen de voordelen van het bezitten van een Miele vaatwasser inbouw, met name als u bereid bent om te investeren in een duurzaam en hoogwaardig apparaat voor uw keuken.

Hoe reinig je een Miele vaatwasser inbouw

Om ervoor te zorgen dat uw Miele vaatwasser inbouw optimaal blijft presteren en hygiënisch schoon blijft, is het belangrijk om het apparaat regelmatig schoon te maken. Hieronder vindt u enkele tips voor het reinigen van uw Miele vaatwasser inbouw:

 1. Verwijder voedselresten: Voordat u uw vaatwasser inbouw gaat reinigen, moet u voedselresten en vuil uit de binnenkant van de vaatwasser verwijderen. Verwijder grote stukken voedsel en spoel de vaat af voordat u deze in de vaatwasser plaatst.
 2. Reinig de filters: Miele vaatwassers inbouw hebben verschillende filters die moeten worden gereinigd om ervoor te zorgen dat de vaatwasser optimaal blijft presteren. Verwijder de filters en spoel ze grondig af onder stromend water. Maak de filters schoon met een zachte borstel en plaats ze terug in de vaatwasser.
 3. Gebruik een reinigingsmiddel: Miele biedt speciale reinigingsmiddelen voor vaatwassers inbouw, die zijn ontworpen om vuil en vet te verwijderen en uw vaatwasser schoon te houden. Gebruik deze reinigingsmiddelen regelmatig om uw vaatwasser in topconditie te houden.
 4. Reinig de buitenkant van de vaatwasser: Maak de buitenkant van uw vaatwasser inbouw regelmatig schoon met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel. Vermijd schurende of agressieve reinigingsmiddelen die de afwerking kunnen beschadigen.
 5. Controleer de sproeiarmen: De sproeiarmen van uw Miele vaatwasser inbouw moeten regelmatig worden gecontroleerd op verstoppingen. Verwijder eventuele verstoppingen met een tandenstoker of een dunne draad.
 6. Reinig de deurrubbers: De deurrubbers van uw vaatwasser inbouw moeten regelmatig worden gereinigd en gedroogd om schimmel en bacteriën te voorkomen. Maak de deurrubbers schoon met een zachte doek en droog ze grondig af.

Door uw Miele vaatwasser inbouw regelmatig schoon te maken en te onderhouden, kunt u ervoor zorgen dat het apparaat optimaal blijft presteren en hygiënisch schoon blijft. Raadpleeg de handleiding van uw vaatwasser inbouw voor specifieke reinigingsinstructies en aanbevelingen voor reinigingsmiddelen.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een Miele vaatwasser inbouw

Als u overweegt om een Miele vaatwasser inbouw aan te schaffen, zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat u de beste keuze maakt voor uw behoeften en uw budget. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste overwegingen bij het kopen van een Miele vaatwasser inbouw:

 1. Grootte en capaciteit: Het is belangrijk om de afmetingen van uw keukenkastjes op te meten voordat u een Miele vaatwasser inbouw aanschaft, om er zeker van te zijn dat het apparaat past en goed werkt in uw keuken. U moet ook rekening houden met de capaciteit van de vaatwasser en ervoor zorgen dat deze geschikt is voor uw huishouden en de hoeveelheid servies die u dagelijks gebruikt.
 2. Kenmerken en functies: Miele vaatwassers inbouw zijn uitgerust met verschillende kenmerken en functies, zoals Perfect GlassCare, automatische beladingsherkenning, EcoTech-warmteterugwinning en Silence-technologie. U moet bepalen welke functies voor u belangrijk zijn en ervoor zorgen dat de vaatwasser die u kiest aan uw behoeften voldoet.
 3. Energie-efficiëntie: Miele vaatwassers inbouw zijn over het algemeen zeer energiezuinig en hebben een hoge energie-efficiëntieklasse. U moet echter rekening houden met het energieverbruik van het apparaat en ervoor zorgen dat het past bij uw energiebehoeften en -budget.
 4. Geluidsniveau: Miele vaatwassers inbouw zijn ontworpen om stil te zijn tijdens het gebruik, maar het geluidsniveau kan variëren tussen verschillende modellen. Als u gevoelig bent voor geluid, moet u ervoor zorgen dat de vaatwasser die u kiest een laag geluidsniveau heeft.
 5. Garantie en ondersteuning: Miele biedt uitstekende garantie- en ondersteuningsdiensten voor haar vaatwassers inbouw. U moet ervoor zorgen dat u bekend bent met de garantievoorwaarden en de beschikbare ondersteuningsdiensten voordat u een aankoop doet.
 6. Prijs: Miele vaatwassers inbouw zijn over het algemeen duurder dan sommige andere merken van vaatwassers. U moet ervoor zorgen dat de prijs past bij uw budget en uw verwachtingen voor de kwaliteit en prestaties van het apparaat.

Door rekening te houden met deze factoren en grondig onderzoek te doen naar de verschillende modellen van Miele vaatwassers inbouw die beschikbaar zijn, kunt u de beste keuze maken voor uw behoeften en uw budget en ervoor zorgen dat u jarenlang plezier heeft van uw investering.

Bekijk beste prijs!

bol.com
coolblue.nl

Bekijk beste prijs!

coolblue.nl
bol.com

Bekijk beste prijs!

bol.com
coolblue.nl