Philips scheerapparaat

0
26
Philips scheerapparaat

Het Philips scheerapparaat is erg populair en wordt daarom ook veel verkocht. Het merk Philips biedt een breed scala aan scheerapparaten aan, waaronder roterende scheerapparaten en foliescheerapparaten. Hieronder zal ik kort ingaan op enkele populaire modellen van het Philips scheerapparaat.

Philips scheerapparaat modellen

  1. Philips Series 9000: Dit type scheerapparaat is het topmodel van Philips en biedt de meest geavanceerde scheertechnologie. Het apparaat heeft een contourdetectietechnologie, waardoor het zich aanpast aan de contouren van je gezicht. Het heeft ook een V-Track Precision Pro-mesjesysteem, waarmee het zelfs de kortste haartjes pakt.
  2. Philips Series 7000: Dit is een populaire keuze voor mensen met een gevoelige huid. Het apparaat heeft een SkinGlide-ringsysteem, dat zorgt voor een gladde en zachte scheerbeurt. Het heeft ook een SmartClean-systeem, dat het apparaat reinigt, smeert en oplaadt.
  3. Philips Series 5000: Dit apparaat is ideaal voor mensen met een baard of snor. Het heeft een Turbo+-modus, waarmee je snel door dikkere haren kunt scheren. Het heeft ook een MultiPrecision-mesjessysteem, dat zorgt voor een gladde scheerbeurt.
  4. Philips OneBlade: Dit apparaat is geschikt voor mensen die hun baard of snor willen trimmen. Het heeft een uniek ontwerp en gebruikt een mesje dat 200 keer per seconde beweegt, waardoor het zowel scheert als trimt.

Het is belangrijk om te weten dat elk scheerapparaat anders is en dat het belangrijk is om het juiste apparaat te kiezen dat past bij jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Factoren om rekening mee te houden bij het kopen van een Philips scheerapparaat

Bij het kiezen van een Philips scheerapparaat zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals de prijs, de scheerprestaties, het comfort, de duurzaamheid en de functies van het apparaat. Het is daarom aan te raden om reviews en vergelijkingen van verschillende modellen te lezen voordat je een aankoop doet.

Naast de genoemde modellen heeft Philips ook nog andere series scheerapparaten, zoals de Series 6000 en 3000. Het is belangrijk om te weten dat niet elk scheerapparaat geschikt is voor elke persoon. Zo kan de keuze tussen een roterend scheerapparaat en een foliescheerapparaat afhangen van persoonlijke voorkeur en de vorm van je gezicht.

Naast scheerapparaten biedt Philips ook andere producten aan voor persoonlijke verzorging, zoals trimmers, baardstylers en epilators. Zo kun je je persoonlijke verzorging volledig afstemmen op jouw wensen en behoeften.

Tot slot is het belangrijk om het scheerapparaat goed te onderhouden voor een optimale werking en duurzaamheid. Dit kan onder andere door regelmatig schoonmaken, smeren en vervangen van de scheerkoppen en mesjes. Het is daarom aan te raden om de gebruiksaanwijzing van het apparaat goed door te nemen.

Top 5 beste scheerapparaten van Philips

1. Philips Shaver Series 9000 S9986/59

Met deze Philips Shaver Series 9000 S9986/59 scheer je altijd met de juiste druk. Dit doet het scheerapparaat door een lichtsignaal af te geven zodra je teveel of te weinig druk uitoefent op je huid. Hierdoor voorkom jij dat je huid kan gaan irriteren. Het apparaat beschikt naast deze Pressure Guard sensor ook nog over een gezichtshaarsensor en een bewegingssensor. Met de gezichtshaarsensor wordt de dichtheid van de baard gemeten. Het vermogen van het apparaat wordt hier dan automatisch op aangepast. Zowel een dichte baard als een stoppelbaard worden zo makkelijk geschoren.

En met de bewegingssensoren wordt er in de gaten gehouden waar je scheert. In je app op je smartphone kun je dan zien hoe jij je scheertechniek kunt verbeteren. Het baardtrimmeropzetstuk maakt het mogelijk om vooraf aan je scheerbeurt de langste haren al te trimmen. Dit maakt de scheerbeurt daarna soepel en comfortabel. Na het gebruik reinigt, smeert en laadt het reinigingsstation jouw scheerapparaat automatisch op. 

Pluspunten

+ Dankzij het meegeleverde reinigingsstation reinig je jouw scheerapparaat grondig, waardoor je acne en huidirritatie voorkomt

+ Met bijbehorende smartphone app verbeter je jouw scheertechniek en houd je de voortgang van je huid bij

+ Voor een comfortabele scheerbeurt trim je jouw baard eerst met het meegeleverde baardtrimmeropzetstuk

Minpunten

Voor het gebruiken van het reinigingsstation moet je altijd reinigingsvloeistof in huis hebben

2. Philips Series 9000 Prestige SP9820/12

Deze Philips Series 9000 Prestige SP9820/12 laat je met gemak de zwaarste baardgroei scheren. Dit apparaat past zijn scheerintensiteit aan op de dichtheid van je baard. Mocht je nou de snelheid willen aanpassen dan kun je kiezen uit 3 verschillende standen. Daarnaast levert Philips er ook een precisietrimmer opzetstuk bij. Zo kun je de strakste lijntjes en bakkebaarden maken. Doordat de scheerkop flexibel is volgt hij zonder moeite de vorm van je gezicht. Dit is zowel bij droog als bij nat scheren het geval. Zo heb je minder kans op irritaties van de huid. Na gebruik berg je hem veilig op in de meegeleverde etui. Deze is ook super handig wanneer je op reis gaat. 

Pluspunten

+ Het scheerapparaat past de scheerintensiteit automatisch aan de dichtheid van je baard aan

+ Met het precisietrimmeropzetstuk creëer je strakke lijnen en werk je jouw bakkebaarden en nekharen bij

+ Je neemt het scheerapparaat gemakkelijk mee op vakantie in het meegeleverde opbergetui

Minpunten

Je moet het scheerapparaat zelf schoonmaken, want je krijgt er geen reinigingsstation bij

Je houdt niet de voortgang van je huid bij met een smartphone app

3. Philips Series 7000 S7786/59 

De volle baard trim je zeer makkelijk met deze Philips Series 7000 S7786/59. Dit apparaat is hier namelijk zeer geschikt voor. Je kunt met deze 7000 Series zowel droog als nat scheren onder de douche. Je kunt ook scheerschuim gebruiken voor extra comfort en voor een huidvriendelijke scheerbeurt. De roterende scheerkop is zeer flexibel. Je glijdt hiermee letterlijk over je gezicht. De bakkenbaarden kunnen worden bijgewerkt met het baardtrimmeropzetstuk. Op het display kun je aflezen hoe vol de batterij nog is. Na het scheren plaats je het apparaat dan ook weer in het meegeleverde reinigingsstation. Door dit station heb jij geen omkijken naar zowel het onderhoud en het schoonhouden van het scheerapparaat. 

Pluspunten

+ Dankzij het meegeleverde reinigingsstation reinig je jouw scheerapparaat grondig, waardoor je acne en huidirritatie voorkomt

+ Met bijbehorende smartphone app verbeter je jouw scheertechniek en houd je de voortgang van je huid bij

+ Voor een comfortabele scheerbeurt trim je jouw baard eerst met het meegeleverde baardtrimmeropzetstuk

Minpunten

Dit scheerapparaat heeft geen Turbo Power Functie waarmee je stugge baardharen afscheert

Je gebruikt het scheerapparaat alleen draadloos, dus je moet hem op tijd opladen

4. Philips Series 5000 S5587/30

Jouw dichte baardgroei is geen vijand meer voor je met de Philips Series 5000 S5587/30. Dit apparaat maakt tot wel 90.0000 scheerbewegingen per minuut. Hij scheert dus veel haren per beweging. Met de ingebouwde precisietrimmer kun je eenvoudig je bakkenbaarden en nekharen bijhouden. Alle focus ligt hier op huidcomfort dankzij de Skin IQ technologie. Het scheerapparaat past zich zo aan, aan jouw baard. Dat maakt deze Philips dus ook zeer geschikt voor een gevoelige huid. Het apparaat is volledig waterdicht en je scheert tot wel 60 minuten draadloos. Je kunt zo dus comfortabel droog of nat scheren onder de douche. Mocht je nou vergeten zijn om het scheerapparaat tussendoor op te laden, geen probleem door de snellaadfunctie is het apparaat klaar 1 scheerbeurt na 5 minuten opladen.

Pluspunten

+ Het scheerapparaat past de scheerintensiteit automatisch aan de dichtheid van je baard aan

+ Op het display zie je in één oogopslag hoe vol de batterij nog is

+ Met de snellaadfunctie is het scheerapparaat al na enkele minuten voldoende opgeladen voor één scheerbeurt

Minpunten

Je ontvangt geen baardtrimmeropzetstuk, waarmee je jouw baard trimt en zorgt voor een comfortabele scheerbeurt

5. Philips OneBlade Pro 360

Deze Philips OneBlade Pro 360 QP6651/30 neem je zeer makkelijk mee op vakantie. Dit komt door de meegeleverde reisetui. Deze trimmer beschikt over een opzetkam met maar liefst 14 standen. Je trimt hiermee in lengte van tussen de 0,4 millimeter en 10 millimeter. Het OneBlade mesje is ideaal om lichaamshaar en hoofdhaar mee te trimmen. Mocht je jouw lichaamshaar willen scheren dan gebruik je de lichaamskam trimlengte van 3 millimeter. Met de huidbeschermkap trim je gevoelige delen van het lichaam. Zo ben je beschermt tegen huidirritatie. Op het display kun je de accuduur aflezen. In totaal kun je tot wel 120 minuten lang trimmen op een volle accu. Plaats je de Philips OneBlade Pro in het oplaadstation dan is hij binnen 1 uur weer volledig opgeladen.

Pluspunten

+ Dankzij het handige opbergetui neem je de trimmer veilig mee in je koffer

+ Met de 14 lengtestanden trim je je baard in iedere gewenste lengte tussen de 0,4 millimeter en 10 millimeter

+ Je leest de accuduur af van het scherm, waardoor je niet onverwachts een lege accu hebt

Minpunten

Je gebruikt deze baardtrimmer alleen draadloos, dus zorg dat je ‘m op tijd oplaadt

Welke typen scheerapparaten heeft Philips op de markt gebracht?

Er zijn verschillende soorten scheerapparaten op de markt, waaronder roterende scheerapparaten, foliescheerapparaten en trimmers. Philips scheerapparaten zijn voornamelijk roterende scheerapparaten, wat betekent dat de scheerkoppen ronddraaien en zich aanpassen aan de contouren van je gezicht. Dit maakt het gemakkelijk om ook moeilijk bereikbare plekken te scheren.

Foliescheerapparaat

Een foliescheerapparaat heeft daarentegen rechte scheerkoppen met dunne folies die de huid beschermen en de haartjes erdoorheen halen. Dit type scheerapparaat is beter geschikt voor mensen met een gevoelige huid of mensen die last hebben van ingegroeide haartjes.

Trimmer

Een trimmer, zoals de Philips OneBlade, is specifiek ontworpen voor het trimmen van baard of snor, en is minder geschikt voor het scheren van grote delen van het gezicht.

Over het algemeen zijn Philips scheerapparaten van goede kwaliteit en betrouwbaar. Ze bieden geavanceerde functies en technologieën om een gladde en comfortabele scheerbeurt te bieden. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het kiezen van een scheerapparaat een persoonlijke keuze is en afhankelijk is van factoren zoals persoonlijke voorkeur, huidtype en scheergewoonten. Het is daarom aan te raden om verschillende modellen te vergelijken en reviews te lezen voordat je een aankoop doet.

Naast de technologieën en functies van een scheerapparaat, kan ook de prijs een belangrijke factor zijn bij het kiezen van een scheerapparaat. Over het algemeen zijn Philips scheerapparaten competitief geprijsd in vergelijking met andere premium scheerapparaten op de markt.

Voor- en nadelen

Een ander voordeel van Philips scheerapparaten is dat de meeste modellen draadloos zijn en op batterijen werken, wat zorgt voor meer bewegingsvrijheid en gemak tijdens het scheren. Daarnaast biedt Philips ook apparaten met een snelle oplaadtijd, waardoor je binnen enkele minuten genoeg vermogen hebt voor een volledige scheerbeurt.

Een nadeel van Philips scheerapparaten kan zijn dat sommige modellen luidruchtig kunnen zijn, vooral de oudere modellen. Daarnaast kan het voor sommige mensen even wennen zijn om met een roterend scheerapparaat te werken, omdat het anders werkt dan een foliescheerapparaat.

Kortom, Philips scheerapparaten zijn over het algemeen een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig scheerapparaat met geavanceerde functies en technologieën. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de keuze voor een scheerapparaat afhankelijk is van persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Het onderhouden van een Philips scheerapparaat

Het onderhoud van een Philips scheerapparaat is afhankelijk van het specifieke model dat je hebt gekozen. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld een automatisch reinigingssysteem, terwijl andere modellen handmatig moeten worden schoongemaakt. Over het algemeen is het echter belangrijk om de scheerkop regelmatig schoon te maken en te smeren om ervoor te zorgen dat het apparaat optimaal blijft werken.

Sommige Philips scheerapparaten hebben ook speciale functies, zoals een trimmer voor het bijwerken van je bakkebaarden of snor, een turbo-modus voor extra snelheid, en een batterij-indicator om aan te geven wanneer de batterij bijna leeg is. Het is aan te raden om een apparaat te kiezen dat past bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Waar kun je een Philips scheerapparaat kopen?

Als je op zoek bent naar een nieuw Philips scheerapparaat, kun je deze vinden bij diverse winkels en online retailers. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van het model en de functies. Het is aan te raden om de prijzen te vergelijken en reviews te lezen voordat je een aankoop doet.

Tot slot is het belangrijk om te weten dat een goed scheerapparaat een investering kan zijn, maar het kan ook zorgen voor een goede scheerbeurt en persoonlijke verzorging. Het is daarom de moeite waard om te investeren in een kwalitatief hoogwaardig scheerapparaat dat past bij jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Geschiedenis van de Philips scheerapparaten

De geschiedenis van de Philips scheerapparaten gaat terug tot de jaren ’30 van de vorige eeuw, toen het bedrijf begon met de productie van scheerapparaten. In 1939 bracht Philips het eerste roterende scheerapparaat ter wereld op de markt, de “Philishave”, ook wel bekend als het “hoofd” scheerapparaat.

Het idee van het roterende scheerapparaat kwam van de Nederlander Alexandre Horowitz, die in 1930 naar Philips ging met zijn ontwerp. Philips zag potentieel in het idee en ging ermee aan de slag om een commercieel levensvatbaar product te ontwikkelen. In 1939 werd de Philishave op de markt gebracht en werd een grote hit bij mannen over de hele wereld.

Innovaties van het Philips scheerapparaat door de jaren heen

In de jaren ’50 en ’60 bracht Philips een reeks innovaties op de markt, waaronder de introductie van het eerste scheerapparaat met een ingebouwde batterij in 1956 en de eerste scheerapparaten met dubbele scheerkoppen in 1966.

In de volgende 2 decennia werden de scheerapparaten van Philips steeds geavanceerder, met functies zoals een intrekbare trimmer en een flexibel scheerhoofd dat zich aanpast aan de contouren van het gezicht.

In de jaren ’90 en 2000 bleef Philips nieuwe technologieën en functies introduceren, zoals de PowerTouch-technologie, die de scheerkoppen flexibeler maakte en de DualPrecision-scheerhoofden die effectiever omgingen met verschillende soorten haren. Philips heeft ook scheerapparaten ontwikkeld die draadloos kunnen worden opgeladen en scheerapparaten die werken op zonne-energie.

Tegenwoordig is Philips nog steeds een belangrijke speler op de markt van scheerapparaten en blijft het innoveren en nieuwe technologieën en functies toevoegen aan haar producten.

Bekijk beste prijs!

bol.com
coolblue.nl

Bekijk beste prijs!

bol.com
coolblue.nl

Bekijk beste prijs!

bol.com
coolblue.nl